www.pcmadd.com

18 decembrie 2009

zoso vs. Mircea Badea

Mie îmi place Mircea Badea când se ia de cocalari şi piţipoance. Aici e tare. În rest, când o dă cu politica şi cu pupincuriştii şi cu cât de inteligenţi sunt cei care l-au votat pe Geoană şi cât de cretini sunt cei care au votat invers, parcă mă ia usor o senzaţie de vomă. Dar scap rapid. Schimb canalul. De unde şi până unde anteniştii de 3 lei, în frunte cu subiectul acestui post îşi permit să catalogheze nişte oameni în funcţie de opţiunea lor electorală? Asta chiar nu o pricep. Adică ţara asta s-a împărţit în două tabere şi de oriunde ai privi, suntem o ţară de proşti. Prima tabără, cea care a mers cu Băsescu şi cea de-a doua, care a votat cu Geoană. Singura diferenţă e că una din tabere latră toată ziua la tv şi dă senzaţia că are dreptate. Sau cum ar zice unii “îi prosteşte pe proşti”.
...

5 comentarii:

Marius Moldovan spunea...

n-ai inteles nimic. badea a specificat de o mie de ori ca este vorba EXPLICIT de cei care au votat cu basescu din convingerea ca el este "alesul, cel mai bun, etc.". nu a laudat niciodata votantii lui geoana, nici pe geoana in persoana, dimpotriva chiar. si crede-ma, nu am pierdut nicio emisiune.
ambele tabere latra la televizor cu senzatia ca au dreptate. doar ca prima dintre ele nu mai are motivatia sa o faca, a ajuns la ciolan. o fac doar din usa postului otv si labe1, in tandem cu marian valorosu.
pana la urma, nu te obliga nimeni sa te uiti la ce nu-ti place. eu, spre exemplu, nu pot sa ma uit labe1, si nu ma uit. nici macar o secunda. schimb canalul instant. telecomanda chiar face minuni, foloseste-o pe termen lung.

dennis spunea...

marius: da de unde masa stie el care a fost convingerea fiecarui alegator? asa cum X-ulescu l-a votat pe Geoana ca nu a mai vrut Basescu, la fel Y-escu l-a votat pe Basescu ca nu il vroia pe Geoana. a stat de vorba cu toti sa traga concluzia asta? atunci sa nominalizeze pe persoana fizica, nu "alegatorii lui basescu" asta nu e foarte explicit. daca intre doi oameni pe unul il faci prost ca a ales ceva, rezulta ca daca nu vota asa nu era prost, adica cine nu votat basescu nu e prost. cine nu a votat basescu a votat geoana. ce rezulta de aici? ca cine a votat geoana nu e prost. adica asa sustin tacit (cum ii place sa foloseasca) antenistii si MB

Dan Ciulea spunea...

mai putin eu :)), ca eu m-am votat pe mine :))
Oricum, multa dreptate ai grait!

Anonymous spunea...

Nu intelegi nimic. E mai bine ca schimbi canalul decat sa stai in continuare si sa nu pricepi.

pr spunea...

labais !

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: