www.pcmadd.com

1 decembrie 2009

Timisoara o mai pune de-o revolutie?

 

Timisoara nu mai vrea comunism.
A aratat-o in urma cu 20 ani, o arata si acum.
update: si Brasovul

14 comentarii:

Ioana C. spunea...

vorbeam noi ceva mai devreme pe blogul meu că se cam apropie de o nouă revoluție.
Mă uimește jocul în care se aruncă televiziunile în a susține că a fost un act premeditat de PD-L. Eu cred cu tărie că e un act spontan al timișorenilor care au simțit să se revolte împotriva unui gest necugetat la PSD și PNL și anume a folosi Timișoara ca agent electoral.(și al folosi pe Corneliu Coposu).

Montesquieu spunea...

E premeditat de pedelei... altfel ce cautau acolo liderii lor... come on... : P

dennis spunea...

i-ai vazut tu?

dennis spunea...

poate psd a jucat pe doua fronturi...
1. sustinatori
2. contra-sustinatori

de ce sa faca punctul 2? pentru a pune in lumina poasta pe basescu. poti demonstra ca nu e asa?

Ioana C. spunea...

:))) oricum despre PDL și Băsescu se spune că-s vinovați de tot ce-i rău în țara asta, nu m-ar mira să se trezească cineva spunând că Băsescu e vinovat de încălzirea globală.:))

Marius Moldovan spunea...

Aceeasi golani care se bat pe stadioane, si care erau imbracati in portocaliu la ultimele meciuri ale echipei Poli. In rest, poate ca trebuia sa iasa si anul trecut, in decembrie, in momentul in care s-a reunit vechiul si iubitul FSN, iar marele mogul Basescu s-a declarat fericit ca si-a indeplinit visul. Cam cat de pueril trebuie sa-ti fie creierul sa crezi ca a fost spontan? Nimic nu e intamplator! Sa fim seriosi, care comunism? Imi pare ca "sa-i prostim pe prosti" functioneaza excelent.
Aliantele cu PSD sunt bune doar cand sunt facute cu PDL(decembrie 2008)? Coalitia facuta la Grivco e buna doar cand sta si Basescu la masa(iulie 2004, de 3 ori)? Mogulii sunt buni doar cand sunt de partea marinarului?
Nu, despre PDL nu se spune ca sunt vinovati de toate relele. VOnovati sunt in aceeasi masura totii. Ipocrizia consta in a te pune tu(marinarul) si partidul(PDL) in contextul declarat de a fi singurii corecti in tara asta, singurii luptatori impotriva raului, singurii, singurii...

dennis spunea...

daca il sustineau oe geoana, erau romani adevarati, asa....sunt golani. nu au iesit in decembrie 2008 pt ca basescu nu a facut alianta pdl-psd la timisoara.

Marius Moldovan spunea...

Nu! Nu i-am facut golani pe cei ce au fost adusi la mitingul de la Cluj, sau la alte mitinguri civilizate. Tu si acum mai crezi ce ai scris, dupa ce au aparuti dovezile ca au fost organizati(sa fim seriosi, aveau afise anti PSD facute la firme de publicitate).Este exact ce i se pune in carca lui Iliescu, adica organizarea de agitatori care sa creeze haos, asa cum se spunea despre manifestatiile din iunie '90. La fel a fost si acum, in fiecare oras unde s-a produs. Au venit cu afise gata pregatite, si cu liderii PDL in frunte. Aseara se trimiteau sms-uri de chemare la "manifestatie" in draci. Disperatii pedelei au realizat ca vor pierde tot. Vor mai fi "manifestatii" cu siguranta si pe 6 seara, si pe 7 s.a.m.d.
Se striga "jos comunismul". In primul rand, care comunism?In al doilea rand, de unde sa se dea jos? Ziceai ca te uiti la Badea. te intreb daca te uiti pentru ca iti place sa te autopedepsesti, sau pentru ca iti dai seama ca are dreptate? Sau nu te mai uiti?
Eu zic sa-ti pui un baner mare cu PDL, sa nu te mai chinui. Pentru tine-s cei mai buni. Tine-o tot asa!

dennis spunea...

se vede ca tu te uiti la badea. exact asta zicea el aseara. in brasov au iesit suporterii lui fc brasov? iar la bucuresti suporterii lui....a stiu...dinamo. totusi in momentul in care doua trusturi dau intr-o singura directie, parca ceva PUTE. si pute rau. eu sunt de acord ca base a facut multe gafe si prostii, si sunt sigur ca va mai face indiferent daca va mai fi sau nu presedintele acestei tari, dar decat geoana, mai bine scaraoschi.

Marius Moldovan spunea...

Pana prin 2006, toate trusturile, cu exceptia intact, erau cu buzele tuguiate si limba catifelata la fundul marlanului. Pe vremea aceea nu PUTEA?
De obicei suporterii, ultrasii echipelor de fotbal, sunt cele mai bune mase de manevra in situatii ca asta. Pentru ca sunt usor de urnit, au scandalul in sange, intr-un cuvant golani. Mai studiaza,daca tot esti asa de inversunat impotriva lui Iliescu, sa vezi cum a functionat tactica din '90.
Cand am vazut-o pe "ciocu mic, ca acu noi suntem la putere" aseara la "mitingurile spontane", si pe alti organizatori vechi de mitinguri pedele,mi se facu subit scarba. Chiar sa crezi ca a fost spontan, mi se pare de-a dreptul infantil.
Parerea mea.
Si daca tot o tii cu comunismul, iti aduc aminte ca ai de ales intre un fost comunist versat si declarat, si un prostanac ce nu a fost membru pcr. Povestea cu comunismul e puturoasa rau. Si puteee

dennis spunea...

stii ce e pacat in tara asta? la fel cum a zis marinarul: "Eu nu spun că Traian Băsescu nu trebuie îndepărtat, dar lăsaţi opţiunea oamenilor." (azi dimineata la Realitatea TV+FM) mi se pare prea de tot cum se da peste tot ca basescu e ala rau si geoana e salvatorul tarii.
aseara Basescu a transmis declaratia presedintelui de 1 decembrie, iar antena 3 a dat in direct de la Adamclisi discursul lui geoana. ce zici de asta. ti se pare normal? sau ti se pare normal clipul antenei3 cu ziua decisiva pe 6 dec? sau aia cu barza cu copiii in cosulet si "sa traiti" scris pe rosu? si romania nimanui? si cacaturi din astea? hai sa fim seriosi. nu sunt de acord cu basescu si ce a facut el in multe situatii, dar ma repet: decat geoana, mai bine scaraoschi

Montesquieu spunea...

Pseudo-contra-manifestantii, sunt o optiune, dar tot atatea dovezi impotriva acestei ide, cate ai si tu pentru aceasta idee : )
Pe de alta parte insa exista o vorba care spune ca de obicei cea mai apropiata varianta de adevar este cea mai simpla.
Iar in ceea ce priveste care din candidati e mai comunist, domnilor... nimeni nu se poate culca in decembrie '89 comunist si sa se trezeasca in ianuarie '90 capitalist. Nu puteai sa detii functii de conducere in trecut daca nu erai membru de partid. Cum la fel se intampla si acum cu politizarea excesiva a tuturor functiilor de la directori la sefi de servicii si femeie de servici...
Si tocmai pentru ca teoretic nu ar trebui sa existe o garantie a continuitatii aceluiasi partid timp de mai multe mandate, politizand excesiv toate aceste pozitii, se impiedica progresul. Pentru a progresa este nevoie de continuitate. O idee, un proiect, trebuie dus pana la capat, lucru care la noi din pacate nu se mai intampla ci se incepe mereu de la inceput.
De unde sa scoti o clasa politica noua, cand eu de exemplu am avut 4 ani la revolutie? Este un timp pentru semanat si unul pentru secerat. Trebuie sa mai treaca 2, 3 mandate, pana sa vina generatiile nascute in anii '80 apoi '90, pe scena politica.
Pe de alta parte insa pericolul pe care il reprezinta Dl Basescu, este unul real pentru ca a construit un intreg sistem bazat pe un singur pilon, pe personalitatea domniei sale. Consideranduse inefabil, perfect, si actionand despotic dupa bunul sau plac, o persoana agresiva si aroganta se pozitioneaza de ani de zile in pozitia de victima a diferitelor structuri, fie clasa politica (din care si domnia sa face parte, dar se pare ca uita acest lucru), fie moguli, fie presa fie... Dar il vedem in acest moment izolat, dumnealui impotriva tuturor. In momentul in care prin prisma domniei sale, toti sunt corupti, manipulati, si demagogi si doar domnia sa este vertical si drept... ceva imi spune ca problema nu este cu lumea ci cu domnia sa.

dennis spunea...

ma repet: nu sunt de acord cu multe ale lui basescu. nu vad in el salvatorul suprem, conducatorul iubit sau alte cacaturi din astea. la ce ma refer eu este influenta mass mediei romanesti. vezi promo facut de antena cu romania parasita. cineva spunea ca nu e un mesaj politic. de aia peste tot sunt mesajele lui base mai mult sau mai putin prelucrate. eu i-am zis CA CAnd m-am trezit era dimineata

Montesquieu spunea...

Afara ploua...
: )))))))))))))
Normal ca mass-media influenteaza. Si evident ca mass-media de muuuuuuuult nu mai este obiectiva. Si este clar ca trebuie sa-ti pui intrebari de fiecare data cand vezi o stire la televizor. Dar chestia asta se intampla in toate statele "civilizate" din lume. Cel mai mult poate chiar in Statele Unite unde brainwashing este un fenomen inoculat atat de mult in societate incat nici nu mai poate fi separat. Nu spun ca este un lucru normal, dar asa functioneaza lucrurile in lumea noastra.
Daca in schimb, decat geaona mai bine scaraoschi, atunci decat base mai bine satan ; )
Va dati seama ca in mijlocul crizei economice in care suntem, ce haos s-ar crea daca ar iesi din nou base? Dizolvarea parlamentului, modificarea constitutiei, si reschimbarea schimbarilor directorilor deconcertatelor... in timp ce somajul si foamea tot cresc...
Afara ploua... : P

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: