www.pcmadd.com

19 ianuarie 2010

Dacă e duminică, e mall.

Ştiţi şi voi cum e duminica în mall. Mai nou, cred că e la fel în fiecare zi. Cred că lumea a uitat de existenţa abeceului de la bloc şi dă iama în mall să-şi ia până şi drogul pentru plămân. Înainte să ajungem la chiria noastră cea de toate zilele, dar mai ales nopţile, îmi zice prietenă’mea să mergem să luăm apă, fructe şi ce nu am adus de la mama de acasă. Zic şi eu cu juma’ de gură un “da” din ăla stins şi reconfigurez traseul. Ştiam ce mă aşteaptă. În parcare...jale. Ştiţi cum stătea Mr. Bean cu maşinuţa lui la pândă pentru un loc de parcare? Aşa stăteau mulţi alţii, iar eu m-am conformat. Norocul prostului, că m-am nimerit lângă un fericit care a scăpat din jungla mallului şi se îndrepta spre aia a şoselelor. Învârt covrigu’ şi franţuzoaica e parcată.
Intrăm în mall. În faţa Oşanului lume multă, aleasă pe sprânceană. Ca doi copii nevinovaţi ce suntem noi, prinşi de mânuţă, încercam să ne facem loc printre cărucioare şi plase pline de cumpărături. Scăpăm cumva de mulţime şi brusc mi se face greaţă. În faţă era un el, o ea, nici eu nu ştiu cum să-i zic. E genul de barbat cu pantaloni mulaţi pentru care aparatul picurător are o singură întrebuinţare. Şi nesimţita nesimţitul se uita la mine şi zâmbea.

-Trebuie să îmi dai o îngheţată, zice prietenă’mea.
-De ce? zic eu nedumerit, nu de alta, dar era curent la mine în buzunare.
-Păi dacă nu eram eu cu tine, sărea aia ăla pe tine. 
...

3 comentarii:

Anonymous spunea...

Paul radu mircescu este nimeni altu decat mircea radu ;)

dennis spunea...

Anonim: se poate sa ai dreptate. eu mi-am exprimat opinia pe blogul lui "Paul Radu Mircescu Mircea Radu" si comentariul nu a fost acceptat. oricum e cineva apropiat lui Badea, ca altfel nu promoveaza el un blog

anonim spunea...

uuuuuuuuuuuuu

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: