www.pcmadd.com

5 ianuarie 2010

Mai prost ca o manea

Nenea ăsta face milioane de români manelişti, având argument maneaua electorală a lui Guţă. Eu zic că avem de-a face cu un nou specimen, cel pentru care gura are un rol în plus pe lângă celelalte ştiute de fiecare. Excreţia. Altfel nu văd cum poţi scoate asemenea căcaturi pe gură. Cum poţi susţine că o manea l-a reales pe Băsescu? Oare prin asta nu te faci tu pe tine prost? Şi nu orice prost. Unul mai prost ca o manea, mai prost ca Guţă.

2 comentarii:

Marius Moldovan spunea...

Am o veste proasta pentru tine: milioane de romani sunt manelisti. Vreau sa-ti mai spun ca in ultimele zile de campanie, spre exemplu in megalopolisul Cehu Silvaniei, in centru, rasuna toata ziua capodopera lui Guta-Puta la buticu'lu' bombonaru. Exista o multime de romanasi pentru care versurile lui Guta si Minune sunt mai adevarate ca orice indemn. Ciutacu are dreptul sa spuna orice, cum si tu ai dreptul sa spui orice, asa-i democratia.
P.S. Raspunsul la intrebarea de pe messenger e afirmativ. 9 octombrie

dennis spunea...

Marius: asta nu e veste. o stiam si eu. o stie foarte multa lume. doar ca mi se pare o aberatie venita din partea unui frustrat, sa sustii ca cei ce au votat portocaliu sunt manelisti. iar la faza cu chiriasu din romania, e de-a dreptul pur si simplu. eu stiu o treaba: nu-mi convine ceva, schimb. nu-i convine sa schimbe: sa se mute, sa nu mai apara la tv, sa plece din tara.
apropo: chiar acuma au anuntat la televiziunea ta favorita: antena3 ca si portocalia eba tot anu asta ;))

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: