www.pcmadd.com

7 ianuarie 2010

Am pus bifa

După ce am auzit de vreo foarte multe ori următoarele: “N-ai văzut Avatar?”, “Trebuie neaparat să îl vezi!”, “Hai să mergem la Avatar DDD!” şi-ar mai fi, am cecuit-o şi pe asta. Chiar dacă acum văd printre dinţi, am fost. Yeeess, sunt în rând cu lumea! L-am văăăzuuut!!! (ar trebui să mă vedeţi cum ţopăi) Nu m-a dat pe spate, noroc cu spatarul scaunului, dar mi-a placut. A fost interesant. Un film cu mesaj ecologic.
Mai mereu, trebuie să existe un dar şi nu mă refer la cadou, că s-a cam terminat perioada.
Mi-a plăcut, dar de acum voi încerca să mă număr printre ultimele persoane care văd un anumit film la cinema. Dacă se poate, în ultima zi în care mai rulează, iar distribuţia privitorilor în sală să fie ca la examenele din facultate, fiecare separat de cel putin un rând de scaune atât pe lăţime cât şi pe înălţime. Nu, pe lăţime vreau mai mult. De ce? Ca să nu ascult toate comentariile idioţilor, care merg la film nu pentru film, ci doar pentru că aşa au auzit ei că e trendy, cool, mişto, să apari cu piţipoanca la braţ şi încărcat cu popcorn, suc sau nachos. Decât aşa, nu mai bine stai tu acasă în faţa calculatorului, beleşti ochiu în monitor şi faci câte comentarii vrei?

7 comentarii:

Pifuneata spunea...

Mie nu mi-a placut. Slabut film dupa parerea mea, insa fiecare mnah..cu ale lui. Stapanul Inelelor este de departe realizat mult mai bine...chiar daca fiecare are o alta poveste. In fine. M-a dezamagit!

PS: La multi ani!

Montesquieu spunea...

Mi-a placut si mie... dragutel, dar nu ceva incomensurabil de extraordinar. Am mers cu 3 prieteni dragi si povestea unul din ei ca a citit pe internet niste recenzii despre film. Si ziceau americanii ca filmul are un mesaj ascuns de ecologie si antirazboi... Well... la nici unul dintre noi nu i s-a parut ascuns deloc, ci chiar evident. Dar probabil pentru americani, sa fie evident, trebuie sa vina cineva sa le spuna ca "fiti ecologisti, si nu faceti razboaie"...

dennis spunea...

Pifneata: inelele nu le-am vazut :D

Montesquieu: dar mai e un mesaj in acest film: natura si tehnologia trebuie sa mearga umar la umar. nu ai vazut cum se conectau cu natura prin "coada de date" prin "portul pilus" (cred ca asta e latinescul pentru par :D )

vladlacisco spunea...

Vlad uraste tot ce tine de americani, mai ales masiniile si filmele cu replici idioate. Se poate sa nu am sansa sa vad filmul dar cine stie poate se lasa convins in cele din urma.

dennis spunea...

vlad: mie nu imi plac filmele de fictiune, dar asta chiar daca avea si asa ceva, mi-a placut. nu m-a dat pe spate, dar a fost ok. posibil si din cauza celor trei D. sfatul meu: incearca sa-l vezi din randul 4-5.

Montesquieu spunea...

Asa e Dennis : )
Natura mana in mana, sau "coada in coada" cu omul : )
Iti recomand favoritele mele, in materie de filme de fictiune facute cu bun gust:
"The Lake House", "Stardust" "Legend of Earthsea" si, desi nu sunt fictiune, sunt printre must see: "The Holiday" si "Love actually"
Filme care iti lasa un "gust placut" in suflet dupa vizionare : )

Montesquieu spunea...

@Dennis: varsta mon cher ami... toujours l'age ; )))
Am uitat : P
Dar iti recomand la fel si celelalte filme : )

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: