www.pcmadd.com

28 august 2009

programul TV în România anului 2020

Ora 6.00 Intonarea imnului naţional “Puşca şi cureaua lată”.

Ora 6.10 Jurnal de ştiri (în cadrul jurnalului, vom transmite în direct tradiţionala întoarcere zilnică din Bamboo la Palatul Cotroceni a preşedintelui Elena Basescu)

Ora 7.00 Matinal “Dimineaţa devreme” cu Marian Valorosu şi Magda Ciumac.
Rubrici: Fitness cu Nikita, Tratarea rănilor de cuţit şi a muşcăturilor de leu cu Fraţii Cămătaru, Horoscop cu Vrajitoarea Maria Câmpina şi Să mâncăm sănătos cu Oana Roman

Ora 9.00 Din dragoste(reluare). Prezintă Petre Roman.

Ora 10.00 Emisiune specială (program pentru minoritatea românilor)

Ora 10.05 Transmisiune directă de la Ateneu. Concert extraordinar The three turbo tenors. Pe sistem Sorinel Copilul de Aur, Babi Minune şi Florin Salam sub bagheta excelenţei sale Dan Bursuc

Ora 11.30 Talk-show politic. Prezintă : Mihai Tatulici. Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministra Daniela Gyorfi acuzată de consilierul prezidenţial Monica Iacob Ridzi că şi-a operat sânii pe bani publici.

Ora 12.30 Jurnalul de ştiri al amiezii. În direct : Conferinţa de presă la Palatul Victoria al primului-ministru Elena Udrea.

Ora 13.00 Serial Tânăr şi neliniştit (episodul 127857) În acest episod, Victor Newman pune în pahar 50 g de gin tonic. În episodul de mâine ridică paharul. Nu rataţi luni! Atunci va bea ginul!

Ora 14.00 Universitatea Spiru Haret prezintă : Cursuri în direct. Oferta promoţională! Urmăreşte 7 zile cursul de medicină şi primeşti o licenţă în arhitectură şi un doctorat în ştiinţe sociale!

Ora 15.00 Mondenii (singura emisiune de divertisment în care, pentru a evita efectele nedorite, vedetele şi politicienii se imită singuri)
Ora 16.30 Acces direct. Cu Mădălin Ionescu. Subiectele zilei : Un pensionar i-a bagat soţiei goblenurile în anus. Imagini spectaculoase de la radiografie! Tolea Ciumac l-a batut pe Horia Roman Patapievici pentru că acesta din urmă nu l-a salutat cu îndeajuns de multă condescendenţă. Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a inghiţit clenţii unei terase! Printre clienţi: Costin Mărculescu! Scăpat din stomacul somnului, Costin vine să-şi lanseze noul album de muzică lăutărească.

Ora 19.00 Principalul jurnal de ştiri al zilei. Subiecte : Vizita oficială a preşedintelui Elena Băsescu în ţara vecina şi prietenă Constanţa. Preşedintele român şi Regele Radu Mazăre discută eliminarea vizelor pentru cetăţenii români care vor să viziteze statul Constanţa. Avertizare de caniculă. Temperaturi de peste 55 de grade. Cetăţenii sensibili la foc sunt rugaţi să stea în casă.


Ora 20.00 Film artistic indian : TÂRGOVEŢUL MUSTĂCIOS. Este povestea romanţată a unei tinere care pleacă din oraşelul natal pentru a-şi urma visul de a deveni şoferiţă de TIR. La cursul de legislaţie, întâlneşte un tânăr orb care dorea să devină şofer de taxi. Fata, pe numele ei Khalya, îl consideră urât dar se îndrăgosteşte de inteligenţa sa şi amândoi fac doi gemeni. Dar tatal Khalyei nu e de acord cu această căsătorie şi vine să se răzbune. De-aici filmul devine cu adevărat interesant. Bătrânul află că ginerele sau îi este defapt fiu. Aşadar gemenii sunt rodul unui incest. De ruşine, gemenii intră pe unde au iesit, deci Khalya devine iar gravidă. Toţi trei pleacă în căutarea unui tată de conjuctură şi îl găsesc în persoana unui traficant de ceai de muşetel, pe numele său Jaban Ran. Gemenii se nasc din nou dar tatăl de conjunctură îi ucide şi pleacă în America împreuna cu o plapumăreasă de care era îndrăgostit încă de pe vremea marii foamete, atunci când a ucis, a tăiat şi a mâncat un TÂRGOVEŢ MUSTĂCIOS. The end.

Ora 22.30 Trăsniţi în NATO. Episodul 23500. Cel mai longeviv sitcom din istoria Universului!

Ora 23.00 În gura mătii. Revista presei.

Ora 24.00 Late night show. Laura Andreşan şi invitaţii săi. Asistenta permanentă: Mircea Stoian. Subiectul zilei: Centenar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani şi 100 de tentative de sinucidere!

Ora 1.00 Dan Diaconescu Direct. Serialul Elodia.

Ora 3.00 Noaptea petrecăreţilor. Program liber de manele.

2 comentarii:

xarra spunea...

da...
manele...
vai de noi...
:))

greenfield spunea...

Very funny! Nu cunosc toate personajele de prin televiziuni dar perspectiva episodului din Tanar si nelinistit deja m-a pus pe ganduri!:))) Ah, filmul indian...

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: