www.pcmadd.com

3 februarie 2010

Când se prezintă părinţii

Cristinel, băiat fain în suflet dar şi în exterior, a rămas el aşa singurel pentru că fata cu care “vorbea” el s-a decis că vrea o viaţă mai bună, iar pentru ea asta se traducea într-un singur fel: Spania… şi dusă a fost. Noroc cu zborurile low-cost ale vizerului, adică norocul ei. Băiatu, că el e acum mai important, a rămas şi şi-a văzut de viaţă. A mai ieşit cu băieţii la bere, în club şi a întâlnit-o pe Cristinuţa. Telefoane, mess, un suc, o ieşire, alea alea, "vrei să vii în weekend la mine?" răspuns "da".
Înainte să vă zboare gândul la tot felul de treburi, trebuie să ştiţi că băiatul stă cu părinţii, aşa că nu aţi nimerit-o. Ajunge fata la el acasă şi intră amândoi rapid în camera lui. Era ger afară şi i-au cam îngheţat fetei toate cele şi trebuia să se acomodeze rapid cu interiorul. Taică’său, om curios din naştere, normal vrea s-o vadă cât mai repede pe fata care i-ar putea fi noră, aşa că merge spre cameră, ciocăne la uşă şi intră.
Acum ar fi trebuit să procedez asemeni lui Cabral şi să las continuarea pe altă dată, să te las să te gândeşti la surpriza ce se ascundea după uşa nr.1, dar eu nu am cititori care să verifice din oră în oră dacă am revenit cu finalul poveştii aşa că...după cum ziceam, ciocăne la uşă şi intră:
-Bună ziua, eu sunt Nelu, tatăl lui Cristinel.
Face o pauză scurtă şi apoi continuă.
-Cel puţin aşa cred.
...

Un comentariu:

Ionut spunea...

Asta e mondiala ... ca Bercea! :)))

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: