25 februarie 2010

Ati vazut ceva mai tare?

Daca voi intelegeti ceva din asta sa imi spuneti si mie...

Posted by
Dennis

4 comentarii:

VanGhelie spunea...

deci ala i-a pus sa repete penaltyu. de ce?

dennis spunea...

sincer habar nu am si inca sunt in ceata

Anonymous spunea...

La lovitura de penalitate din fotbal pina cid executantul nu atinge mingea nu au voie sa fie in careu numai cei doi implicati + arbitrul.
Daca era un arbtru din europa intre cele citeva reluari de lovitura de pedeapsa ma dadea s ceva galbene la indisciplinati.

dennis spunea...

daca te uiti cu atentie, in afara de prima lovitura, celelalte sunt executate regulamentar.

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: