www.pcmadd.com

8 noiembrie 2009

Sunt alcoolic, drogat şi ţigan…

Mă uitam azi la Realitatea Tv. Nu contează cine au fost invitaţii. Contează ce s-a prezentat. Erau două discursuri ale domnilor Mazăre şi Orban. Primul a zis că el îl susţine pe Geoană, că acesta are faţă de preşedinte, nu ca Băsescu, care e strâmb şi se uită strâmb, iar al doilea inteligent a zis că pe Băsescu îl vor vota alcoolicii, drogaţii şi ţiganii. Avem nişte politicieni-conductori de toată jena. Dacă ar da ciuma în toţi nu ar fi nici o pagubă. Şi când ma gândesc că noi toţi îi plătim pe nesimţiţii ăştia. Până acum eram decis să nu merg la vot. Acum m-am răzgândit.

.

8 comentarii:

Stefan Serban spunea...

Ma bucur ca macar mergi la vot : )
La alegerile pentru PE au participat doar 20% din populatie, dar cei care au fost alesi... "reprezinta" la nivel european 100% din populatie. Chiar daca nu mergi la vot, consecintele votului se rasfrang asupra tuturor...

dennis spunea...

daca zicea cantaretul orban "naiv" era altceva, dar n-a zis-o. a zis-o ciutacu. deci nu se pune. lenuta este penibila la faza asta, dar nu ma mir. a fost mereu. iar daca trioul antenist mai continua pe tema asta o sa cada ei in penibil. orice partid are uscaturile lui: leana, orban, care este, jiji...

dennis spunea...

da, am gasit ei eu. era in loc de naiv...PROST. doar ca declaratia e a lui orban, nu a lui ciutacu. asa ca...ma repet. nu se pune

dennis spunea...

:)) sincer nu am observat kmldin-u. nu sunt eu. pe blogul lui am intrat acum ca ai pomenit tu de el si eram curios ce ai inlocuit cu naiv.

Anonymous spunea...

Si ca indignarea ta sa fie deplina(sau nu), iti dau un citat din maretul primar PDL de Craiova, Antonie Solomon, ieri la mitingul pentru sustinerea marinarului :"Cine nu e cu noi e impotriva noastra! Iar cine e impotriva noastra n-are ce cauta in satul, orasul, in tara asta!". Probabil ca este o afirmatie cu care esti de acord? :) Parerea mea e ca este putin mai grava, aduce aminte de ceva urat, apus acum 20 ani.

dennis spunea...

ai dreptate. nu am stiut. nu am vazut. si la realitatea am dat intamplator si am ramas sa vad cum se termina. de ce zici tu, nu am cunostinta. oricum e de stiut ca din banii nostri, o duc bine mersi multi mafioti. pedelei, pesedei, penelei si pseudo-independentii.

Anonymous spunea...

De acord cu tine. Si atunci, parerea mea e ca, daca odata la 4 ani sau 5 le dai cate un sut in fund, macar sa simta umilinta, parca te simti putin mai bine.

dennis spunea...

eu zic asa: orice am vota noi, cineva stie deja cine va fi presedintele romaniei pentru urmatorii ani. si cand zic cineva, cred ca stii la cine ma refer. jocurile sunt facute.
daca as putea vota asa: sa eliminam pentru totdeauna anumiti politicieni sau mai bine zis 80% din ei, in ziua votului ma trezesc la 5 dimineata sa fiu sigur ca nu ratez evenimentul. sincer cred ca pt asta m-as risca si la votul multiplu

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: