www.pcmadd.com

12 noiembrie 2009

la golf...


Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata.Cand erau pregatiti sa joace un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature. Dupa cateva lovituri unul din prietenii lui Jack era curios sa stie ce meserie are tipu' asa ca l-au intrebat.Tipu' a spus ca este un assasin platit, iar ei au inceput sa rada. Tipu' a spus ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca pot sa se uite sa se convinga. Asa ca Jack a hotarat sa verifice geanta tipului si spre surprinderea lui, in geanta era intr-adevar o pusca cu o luneta mare. 
Jack l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta. Cand Jack s-a uitat, si-a vazut casa si fereastra de la dormitor, a vazut-o si pe sotia lui, era dezbracata... si pe vecinul lui si el era dezbracat. Nervos l-a intrebat pe assasin cat il costa sa-i omoare. Tipu' a spus ca $1.000 pentru fiecare foc nimerit.
Jack: "$1.000! Bine. Vreau 2 focuri. Vreau sa o impusti pe sotie in gura pentru ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi si pe vecinul meu in penis pentru ca a indraznit sa se culce cu sotia mea".
Assasinul a spus ca este de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta. Dupa vreo 5 minute Jack plin de nerabdare, l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult.
Asasinul: "Stai calm! Incerc sa-ti economisesc $1000.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: