www.pcmadd.com

25 noiembrie 2009

mai sa fie...

Imediat cum s-au pus bazele marii iubiri
PSD+PNL=LOVE
 au iesit la atac pe rand,
Sa fie doar o coincidenta?!?

7 comentarii:

Marius Moldovan spunea...

Sunt convins ca nu e o coincidenta. Poti sa faci ceva? Nu poti, ai doar un vot. La fel cum nici eu nu pot sa fac nimic, in momentul in care din gura PDL ului se aude doar Patriciu, Vantu si Voiculescu. Eu mi-as dori sa se vorbeasca si de Paunescu, acest mogul bun, ce il sustine pe bravul nostru presedinte, si care a devalizat bancorex-ul printre altele, cu 120 milioane de dolari, dovedit, si multe alte afaceri de genul asta. Ai auzit cumva de el din gura spurcatului? Nici nu o sa auzi, desi omul e foarte activ.
Stiu, Patriciu si Vantu sunt rai.Voiculescu e rau. Sunt convins de asta. Stiu ca PSD-ul a furat in draci. PNL-ul a furat in draci. Pe tine banuiesc ca te-a convins Basescu, tu ai incredere in acest luptator anticoruptie, acest corect si cinstit. Acest roman ce se lupta cu mafia si cu coruptia, si e singur impotriva tuturor. Acest partid plin de oameni onesti, drepti si cinstiti.Si cum acesti oameni rai, care vor raul tarii, vor sa-l rapuna, sariti lumee!
Mie mi se pare toata mascarada asta ieftina a pedeleului, infatisarea disperarii. Si-au facut din orice institutie a statului, filiala de partid. La mine, pe un singur etaj, au adus in octombrie 3 directori, nici macar unul dintre ei nu are vreo tangenta cu amperul. Sunt aproape convins ca tara asta, batuta de toate relele, nu va merge mai rau sau mai bine dupa 6 decembrie. Dar sa uiti ca acum mai putin de un an PDL+PSD=LOVE, ILIESCU+BASESCU=LOVE, ca Basescu si-a indeplinit visul, si sa incerci metoda clasica deja "sa-i prostim pe prosti", frizeaza absurdul. La cat de partinitor esti, si daca nu te-as cunoaste, te-as intreba cu cat se mai cumpara postul pe blog, in perioada de criza, la fel cum cei ce nu-l sustin pe marinar, sunt suspecti de tonomat.

dennis spunea...

ar fi bine daca mi-ar da cineva macar 1 leu pt ce scriu, dar din pacate nu pot sa imi cumpar nici macar o bomboana din banii produsi in aceasta lume. eu am scris, ma repet: daca as putea vota sa dispara actuala clasa politica , m-as risca si la un vot multiplu. as vota cu 3 maini. sunt de acord cand cineva zice ca basescu a facut multe prostii, dar parca in momentul in care cineva ataca intr-o singura directie ceva pute. e valabil si pt basescu.
dar ma intreb de ce crin a fost bun de tot pt antenisti, iar cand a zis de voiculescu au sarit toti ca arsi, ca apoi sa il pupe in fund imediat ce a retractat ce a spus.
cat despre PDL+PSD=LOVE, e adevarat, dar mai e un adevar sigur ca PSD a iesit din aceas LOVE tocmai pt a pregati asa cum s-au pregatit aceste alegeri. stire din sursa sigura. asa ca criza politica le apartine in aceeasi masura si PSDului si PDLului.

Marius Moldovan spunea...

Nu stiu daca pesedeul a iesit sa-si pregateasca alegerile, sau pedeleul i-a dat afara pentru acelasi motiv. Eu nu as baga mana in foc pentru nici una dintre variante. Ba chiar as putea sa inclin spre varianta a doua. Adevarul sigur nu-l stii, poti doar sa presupui. Ce se stie sigur e ca demiterea lui Nica a provocat problema, adica Boc-cel-mic.Abia pentru asta pot sa bag mana in foc. Sa nu ne jucam totusi cu-cuvintele.

dennis spunea...

cred ca nu ai citit bine "stire din sursa sigura" direct din capitala, direct din PSD. daca ne-om intalni personal o sa iti detaliez. aici nu.

Marius Moldovan spunea...

Revin cu o completare: imi cer scuze pentru ca nu te-am crezut cand spuneai despre sursa sigura, nu stiam ca o cunosti pe Mama Omida sau pe vrajitoare Rodica. Sau poate ca esti tu membru pesedist sub acoperire, caz in care ma inclin asupra informatiilor.

Marius Moldovan spunea...

Mda, iar marmota invelea ciocolata in staniol. Fara sa caut pe surse, imi dau seama ca si unii, si altii, isi doreau sa se desparta. Problema e ca ruptura a produs-o fix Boc, la ordinul de Sus. Autocarele inchiriate, bata-le vina, au marsaluit toata ziulica de vot. Si din sursele mele sigure, au cam fost inchiriate de pedelei. Marea majoritate a fraudelor au fost din partea PDL, si asta cam spune tot.

Montesquieu spunea...

Pacat ca n-a reusit Oprescu... tara inca nu e pregatita.
Fara sa iau partea nici uneia din tabere, va spun un lucru simplu si pe cat de simplu, pe atat de important.
Un foarte drag prieten, al carui bunici au plecat din Oradea, s-au mutat in Germania. El s-a nascut deja in Germania si momentan studiaza medicina la Budapesta. Acest prieten al meu imi povestea odata astfel:
"Pe noi in Germania nu intereseaza prea mult cine e presedinte, cine e premier. Pentru ca lucrurile sunt in mare masura cam la fel. Indiferent de cine este. Eu pot sa-mi planific viitorul, pe urmatorii 10-15-20 de ani, fara probleme."
Exact aceasta lipsa de continuitate, faptul ca in 19 ani de democratie, am avut 20 de ministrii ai invatamantului, fiecare cu reforma proprie. Faptul ca nu putem sti sigur nici ce va fi luna viitoare, nu se ne mai planificam bugetul pe anul viitor... creaza o stare de disconfort pentru cetateni, care le marcheaza intreaga calitate a vietii. Lipsa sigurantei viitorului, faptul ca toate sistemele statului sunt bazate pe politic... este extrem de neplacut. Nu ar trebui sa fie o miza atat de importanta faptul ca e Basescu sau Geoana. Este destul de clar ca Basescu nu mai prinde mandat de presedinte, dar de ce nu stim sa preluam ce a fost bine si sa construim pe asta? Daca la fiecare 5 ani noi distrugem tot ce a fost inainte, si incepem de la zero, nu vom avea progres niciodata in tara asta.

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: