www.pcmadd.com

16 noiembrie 2009

sondaj...

cati dintre voi ati stiut ca prima doamna antonescu a avut cancer? asta inainte de confruntare...

asa putini? restul care declarati ca base s-a legat de cancerul doamnei, nu sunteti decat niste mani-pula-ti de anal-istii politici si de deontologi.

ce candidat care isi doreste sa atraga simpatia/ votul publicului ar face un comentariu despre un subiect atat de dureros pt orice fiinta umana cum este o boala mortala precum cancerul??? hai ca sunteti penibili.

10 comentarii:

Anonymous spunea...

Eu stiam. Si nu pentru ca ma intereseaza Crin in mod special, ci pentru ca ma intereseaza viata politica in general, si pot sa-ti povestesc despre fiecare personaj in parte cam tot ce vrei. Stiu, mea culpa.
Si intrebarea nu era cati stiau dinainte, era: tu chiar crezi ca marlanul nu stia?
In legatura cu gunoiul, sa nu-mi zici ca nu stia, pentru ca inseamna ca tu esti mai naiv decat a fost cineva vreodata. Mai ales ca este vorba despre o persoana care are sanse mari sa fie ales presedinte, in detrimentul lui. Asta e ca si cum mi-ai spune ca nu stia de fuga lui Haissam, sa nu mai fac si presupunerea ca el a organizat-o(cred ca e din ce in ce mai evident).
Nuanta de mai jos nu schimba cu nimic fraza scoasa la disperare. El nu poate sa-mi spuna mie, in 2009, cat de mult respecta familia si femeia, excluzand incidentele din mandat cu protagoniste femei, cand se lauda acum ceva timp in urma cum se iubeau ei(marinarii) cu prostituatele prin porturi.
Gunoiul asta e disperat, si disperarea predispune la gafe. E disperat pentru ca va iesi la iveala totata mizeria din 5 ani de mandat, si nu numai, odata ce va zbura din Cotroceni.
Intr-o mica sau mai mare masura, toti sunt gunoaie, pentru ca puterea, in cele mai multe cazuri, altereaza fiinta umana. Dar de aici si pana la a te baga cu picioarele murdare in viata cuiva, este cale lunga.
Exista oameni care l-ar sustine pana la moarte, indiferent cat de multe lucruri murdare si gretoase s-ar afla din trecutu-i glorios. Li s-a dat si un nume, ceva cu -basesti la sfarsit. Pentru asta ne meritam soarta.
Nu stiu care e rostul discutiei, pana la urma noi nu avem nimic de castigat.
Am pretentia ca presedintele Romaniei sa-si citeasca fisa postului si sa o respecte. Am pretentia ca presedintele Romaniei sa nu fie marlan, sa nu injure ziaristii, sa nu-i invite la proba pe masa, sa nu dicteze procurorilor rechizitoriile, sa nu faca pact cu singurul terorist al tarii, sa nu faca promisiuni agricultorilor cand el nu are nici o atributie executiva, sa nu-si aroge castigul teritorial al Romaniei cand el era unul dintre cei care nu sustineau demersul, sa nu-si impinga fiica semianalfabeta intr-un mandat de europarlamentar etc. As putea sa-ti insir o zi intreaga. Nu cred ca te-ar prinde cu ceva, pentru ca nu vrei, nu pentru ca nu poti sa intelegi.
Ai puterea sa crezi ca americanii si-au inscenat atacurile de la WTC, dar nu ai puterea sa crezi ca B stia si cand a fost A. ultima data la pisoar, daramite ce soarta a avut fosta lui sotie.
PS Nu votez cu A., dar ma enerveaza cumplit prostia, marlania, ipocrizia...si naivitatea.
Nu mai are rost polemica, pentru ca ne certam noi doi pe cine imparte banii in urmatorii ani. Hai sa fim seriosi. Te-am salutat!

dennis spunea...

ai vazut cum "lupta" ciutacu? prin minciuna. nu poate nimeni demonstra ca el s-a referit la asa ceva. s-a insinuat asta. eu la asta m-am referit. restul e can-can

dennis spunea...

daca nici cel aflat in situatia asta, adica domnul antonescu, nu a schitat nici un gest si nu a reactionat, inseamna ca nici macar el nu s-a gandit la asta. nu cred ca nu ar fi reactionat la un asa-zis atac.

Anonymous spunea...

Poza lui Ciutacu e captura de pe un site de stiri, si fara pasajul acela are exact acceasi valoare. Ideea este aceeasi

Anonymous spunea...

Oare la ce se refera: "Un barbat caruia nu i s-a intamplat nici un eveniment dramatic in care sa isi lase sotia singura si sa ajunga in situatii dificile". Tu cum ai reactiona la asa o marlanie? Cred ca a procedat asa cum cerea postura in care se afla. Sotia lui A. a murit aruncandu-se de la balcon, dupa o lupta de cativa ani cu cancerul, ajuns la metastaze generalizate.Avea 35 kg. Nu stiu daca exista un raspuns la mizeria emanata.
Si inca ceva: pacat de nevasa-sa, care a fost singura din camarila ce nu-si gasea locul acolo. Nu a aplaudat nici o secunda. Oare de ce?

Anonymous spunea...

Si inca ceva: pasajul acela este de pe hotnews.ro, exact site-ul de casa al presedintelui, aplaudacii. Nu ca ar avea o importanta pana la urma, dar cum asa ceva? Si Ciutacu nu s-a referit la pasajul acela, ci la cel scris de mine mai sus. Asa ca poate iti retragi ghilimelele de la "lupta" de mai sus.
Te-am salutat!

dennis spunea...

nu a facut referire la sursa. deci e ca si cum el ar fi scris

dennis spunea...

eu am vazut cum a reactionat Antonescu la aceasta marlanie. adica nu a reactionat. daca el simtea ca ar fi fost un atac direct la asta , el ar fi trebuit sa fie cel care reactioneaza si pe moment. nu la cateva ore dupa ce cineva i-a dat ideea atacului

Anonymous spunea...

Se vede clar ca e captura de ecran. Ciutacu nu sta sa scrie la dictare transcripte cu update. Sa fim seriosi. Transcriptul este de pe hotnews.ro, il poti gasi si acum, doar ca au schimbat si ei partea aceea cu cea reala(adica in loc de prescurtare au bagat tot textul), la fel de grav. Singura gresala este ca nu a mentionat sursa initial.
Cred ca sarim gardul, discutia nu era despre Ciutacu. Era despre gunoi.
Te-am salutat!

dennis spunea...

gardul s-a sarit demult. oricum ma repet: singurul in masura sa atace "atacul" lui Basescu a fost Antonescu, care nici macar nu a reactionat. daca el nu s-a simtit lovit in acel moment... si atunci s-a continuat stafeta la "22 noiembrie" garduri

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: