www.pcmadd.com

24 noiembrie 2009

culmea ironiei

Cine a votat cu Antonescu, tot lu’ Năstase o să îi numere ouăle!
[de aici]

8 comentarii:

Marius Moldovan spunea...

Cine a votat cu Antonescu, in mare parte a votat impotriva lui Basescu. Cam la fel este si cu Geoana, nu pentru ca este suspect de perfectiune. In decembrie 2008, sa nu uitam ca a fost in mare aceeasi situatie, cu diferenta ca era ura mult mai mare. Pesede si Pedele, dusmani de moarte, declarati, au inceput sa se iubeasca subit, fiind nasiti chiar de autointitulatul "fericit ca si-a indeplinit visul", TB. Sa nu mai fim naivi. Si tie ti-a numarat anul trecut Nastase ouale, la fel cum eu m-am indragostit fara voie de marinar.

dennis spunea...

sincer sa fiu, mie nu mi-a numarat nimeni ouale. cel putin nu un mascul

Marius Moldovan spunea...

Imi cer scuze, am gresit in exprimare si rectific: in 2008 i-ai numarat ouale lui Nastase, la fel cum in acest moment cei ce au votat cu Antonescu ii numara ouale lui Nastase.
Mi se pare simplu de inteles(si de numarat, cred ca tot doua are).
Te-am salutat!

dennis spunea...

imi pare rau pt tine. eu in 2008 nu am "numarat ouale" nimanui. nici in iunie, nici in noiembrie, nici macar acum. daca tu ai numarat si atunci si acum, e naspa

Marius Moldovan spunea...

Bun.Am inteles.Atunci pot sa spun ca i-ai numarat ouale in 2004 si 2007. Aici stiu ca am nimerit, nu am indoieli.
Eu nu le-am numarat in 2008, pentru ca stiam de la inceput cate are(e cu subinteles). Acum am intentionat sa votez, dar era coada ca la paine in '88. In consecinta, am renuntat. Nu stiu ce motiv ar putea sa ma faca sa stau macar 5 minute la coada. Poate Mos Nicolae.

dennis spunea...

aha, deci astepti un mos sa iti dea cadou sa votezi? asta suna a mita din aia :))

Marius Moldovan spunea...

Ma refeream la cifra magica 6, nu am cui sa-mi vand votul in partea asta, am auzit ca majoritatea voturilor se cumpara de catre astia cu cioara vopsita de dreapta.

dennis spunea...

stii ce ma indigneaza? faptul ca pe la tv se prezinta stiri cu anumite convorbiri telefonice legate de aceste vanzari-cumparari de voturi si este cenzurat momentul in care urmeaza a se deconspira persoana care tranzactioneaza si partidul care da banu. de ce?

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: