www.pcmadd.com

3 august 2009

Donatorii de organe...

Încă un donator de organe s-a stins pe străzile din Cluj. De fapt, nu cred că a mai rămas mare lucru de el. La 230km/h, viteza la care a avut loc impactul, e greu de imaginat că a mai ramas ceva descifrabil. Ce e mai grav e că şoferul implicat în accident, este considerat vinovat, pentru că nu s-a asigurat la efectuarea virajului.

Bhă cretinilor din poliţie!!! Aţi facut clasa a 5-a? Cred că atunci se învaţă transformările din km/h în m/s. La 230km/h te deplasezi cu 63.88m/s. Zi-mi tu mie, cretin cu caşchetă, cum aş putea eu sa văd într-o intersecţie la 90 grade, un motociclist inconştient, care în 3 secunde face 191.66 m?

Am mai zis-o, o repet. Nu sunt cel mai bun şofer din lume, dar nici cel mai prost. Şi puteţi să mă credeţi pe cuvânt. Am mers şi eu tare cu maşina, am mers cu 190km/h, am pus şi o poză, nu mă feresc să recunosc asta. S-a întâmplat o sigură dată pe A2, era lejer traficul şi i-am dat talpă până la maxim la care a mers. Atât poate, am văzut, m-am lămurit, nu se va mai repeta curând. Eram singur pe cel putin 1km de autostradă. Dar când faci aşa ceva într-un oraş, parcă.... not funny.

Oricine poate greşi. Parcă e bine să se întâmple la viteze cât mai mici.

Drum bun şi atenţie sporită.

3 comentarii:

Stefan Serban spunea...

Am o adevarata fobie, oroare de accidentele rutiere...
E bine ca te poti abtine de la teribilisme. Cred ca e o chestie de educatie si de bun simt pana la urma. Cat de mult lipsesc aceste doua aspecte din prioritatile valorice ale societatii contemporane...
Si cat de multi nevinovati cad victime ale celor inconstienti...
Trist...

Elza spunea...

adevarul este ca poti muri fara sa fii vinovat...

dennis spunea...

da elza, doar ca mortul e cat se poate de vinovat. la 230 km/h ce mai e de spus?

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: