www.pcmadd.com

6 august 2009

Au descoperit că s-a constatat...

În sfârşit am devenit aşa cum îi sta bine lui Dennis, şi anume un pericol public. Cel puţin pentru nea Gugăl. Mi-a şi trimis un email prin care m-a înştiinţat despre acest lucru.

Iote acilea o parte din el:





"Bună ziua ,



De curând, când treceam prin înregistrările dvs., am descoperit că s-a constatat un risc considerabil pe care contul dvs. AdSense l-a pus agenţilor noştri de publicitate AdWords. Deoarece menţinerea contului în reţeaua noastră de editori ar fi putut aduce în viitor daune financiare agenţilor noştri de publicitate, am hotărât să vă dezactivăm contul.



Vă rugăm să înţelegeţi că am considerat acest pas necesar pentru a proteja atât interesele agenţilor noştri de publicitate, cât şi ale altor editori AdSense. Înţelegem neplăcerile pe care vi le-am provocat şi vă mulţumim anticipat pentru înţelegere şi pentru colaborare.



Nu răspundeţi acestui e-mail dacă aveţi întrebări despre contul dvs. sau despre măsurile pe care le-am luat. Puteţi găsi mai multe informaţii vizitând https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153.



Cu sinceritate,





Echipa Google AdSense"

6 comentarii:

Elza spunea...

am vrut si eu sa-ti spun ca esti cam periculos... de ficare data cand intram, imediat imi sarea la gat o fereastra noua :))

dennis spunea...

elza: si eu stiam ca sunt periculos, dar speram sa nu isi dea seama si altii ;)

Elza spunea...

aha... umbli cu cioara vopsita ;))
ai uitat ca google are doua oo :))

dennis spunea...

si eu care credeam ca sunt mai seriosi. asta e si motivul pentru care am trecut de pe wb la ei. apropo, ieri a fost prima zi in care am pus un semn de = intre google (cu doua oo) si weblog

Elza spunea...

cum asa...?!? adica... fii mai precis

dennis spunea...

ieri pentru o perioada de juma' de ora nu se putea intra pe nici un cont google, inclusiv bloguri. vechea problema a wb

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: