www.pcmadd.com

23 iunie 2009

tunning barbatesc (2)

"Şi totuşi, ai abilitatea să îl modelezi, încet, în timp, să îi araţi ce iţi place, să îl schimbi, însa cu grija, delicat, fără ca el să înteleagă că e acţiunea ta, ca apoi, la final, să vină mîndru la tine, să îţi spună ce a reuşit el. Tu ştii cît te-ai chinuit să îl aduci în acel punct, însa o sa te bucuri împreună cu el pentru ideea lui, pentru succesul lui. Dacă el ar realiza cît faci pentru ca lui să îi fie bine… atunci ar fi bărbatul pe care îl doreşti şi meriţi."

Aceasta e o însemnare de care m-am mai legat în trecut. Nu mai pot pune linkul spre ea, deoarece nu mai există această însemnare. Păcat.
(http://panza.weblog.ro/2009-04-12/773309/Femeia-si-barbatul.html#comments )

Referitor la dorinţa de a schimba, de cele mai multe ori se întampla altceva.

O femeie se chinuie în mod direct sau nu, să schimbe un barbat. De cele mai multe ori dupa ce reuşeşte asta, de efortul şi de munca ei se va bucura alta.

Nu e ideea mea, recunosc. Sunt sigur, dacă mai citeşte aceasta pagina, îşi va da seama şi cum a ajuns la urechile mele aceasta idee. Nu cred ca este o redare fidelă, dar in mare ideea e aceeasi.

Omul se mai schimbă. Şi e foarte adevărat. Cine îmi cunoaşte trecutul, îşi da seama de asta.

5 comentarii:

pifuneata spunea...

@dennis sa stii ca femeia nu isi propune sa il schimbe pe barbat! Femeia il doreste pe EL asa cum l-a cunoscut la inceput: romantic, tandru, fermecator...Insa de cele mai multe ori EL uita asta...sau nu se mai chinuie sa o arate dupa o perioada, mai ales stiind ca EA va fi inevitabil a lui...

dennis spunea...

esti cam visatoare ;)

pifuneata spunea...

stiu...dar daca nu as fi visatoare nu as mai fi eu:)

dennis spunea...

daca se schimba, e de preferat sa-l schimbe si ea, de tot si cu altul. numai ca uneori ei nu ii mai ajunge sa fie romantic, tandru, fermecator...ci vrea mai mult. pana la urma reuseste sa-l schimbe si sa dea mai mult, dar isi da si el seama de asta si pleaca. iar atunci de "munca" ei se bucura urmatoarea.

Pifuneata spunea...

Eu una nu sunt de acord cu a schimba pe cineva:D Daca schimbi persoana de langa tine, inseamna ca nu o/il iubesti, corect? Plus ca, el/ea nu se va simti bine asa schimbat/a...nu ar mai fi el/ea...

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: