www.pcmadd.com

15 octombrie 2009

Noul premier


Sunt curios dacă nenea ăsta, Lucian Croitoru, va face un guvern cu miniştrii de pe la toate partidele, alegând oameni capabili (în speranţa că mai există şi aşa ceva) partidele vor vota împotriva colegilor de partid? Nu ar avea susţinere?

6 comentarii:

Anonymous spunea...

Nu!
Cand mascariciul asta de presedinte, care il avem pe persoana fizica(cum ar zice Vanghelie), nu tine seama de majoritatea formata, si in dispretul bunului simt tine cu dintii sa-si aduca din nou copiii la putere, fie si doar pentru cateva ministere, nici o persoana angajata politic intr-un partid advers nu va risca sa se compromita tocmai in momentul in care pedeleii si cu al lor tatuc sunt pe buza prapastiei. Singura sansa a marinelului este de a controla alegerile, ceea ce a si facut. A pus un premier numai bun de sacrificat, ce nu va trece cu siguranta de parlament, in timp ce boc 3 va gestiona alegerile intru fericirea sefului de trib.
Mai bine trebuia sa emigram in Congo in 2004.

dennis spunea...

majoritatea formata unde? la un pahar? de ce nu au facut o coalitie oficiala? povesti sunt multe, asa cum ai insirat si tu.

Anonymous spunea...

Realitatea e una singura: ciorditorul de vapoare stia foarte bine ca aceasta propunere nu va avea sustinere in parlament. E clar ca a facut-o intentionat, m-am explicat mai sus. De coalitii oficiale ne-am saturat toti(cred), vezi 1996, 2004 s.a.m.d. Toate au sfarsit tragic. Ideea era de a avea un guvern cu o sustinere cel putin temporara declarata din partea a 65%, nu una fara sanse de reusita din fasa. Hai sa recunoastem ca avem in fruntea tarii un personaj avid de putere, ingrozit de gandul ca mai are o luna, dupa care se va transforma din vanator in vanat.
Restul sunt povesti.

dennis spunea...

ca e ciorditorul sau ca e oricare alt pseudo-politician la fel ar face oricare in locul lui. la fel ai face si tu...si eu...si oricare. si dumneata domnu Anonim, pe cine ai propune in locul lui?

Anonymous spunea...

Pe Alina Plugaru, vorba lui Badea Mircea. Crezi ca ar fii vreo diferenta fata de "profesionistii" debarcati de motiune. Singura diferenta era, si ma repet, ca se vota guvernul in parlament, pe o majoritate declarata. Si cu siguranta se gaseau macar 2-3 profesionisti (diaconescu, tanasescu etc), nu struto-camile ca in guvernul boc2 si boc1. De acolo nu poti sa-mi dai macar un singur personaj(inafara de diaconescu) care s-a remarcat prin profesionalism.
SJ-84-MOL te saluta! (hai ca m-am demascat)

dennis spunea...

mml-ule, te-am mirosit de mai demult. dar cu "ciorditoru" te-ai demascat, de asta am intrebat de sustinere si asteptam rasunsul (PSD) ;)) (si cu Congo in 2004-asta era rafuiala cu Marele Alb ;) )
o sa ma distrez si in locul tau la nunta printre PSD-isiti senatorului ;)

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: