www.pcmadd.com

6 octombrie 2009

Huuuuăăăăăăă, primarele!


De ce dacă eşti un şomer cu venit de până la 1000 ron pe lună ai gratuit transportul comun pe o linie în Cluj-Napoca, iar dacă munceşti şi ai un venit de 800 ron pe lună să plăteşti 43 ron pentru abonamentul pe o linie? Cred că se doreşte aglomerarea mijloacelor de transport comun urban. Doar nu credeţi că e o metodă de a uşura viaţa şomerilor în căutarea unui loc de muncă? Fericirea lor…vor putea bea cu 43 ron mai mult în fiecare lună.
De ce nu s-au ieftinit abonamentele pentru toată lumea? Cred că nenea primaru făcea mai mulţi clujeni fericiţi. Huuuuăăăăăăă, primarele!

3 comentarii:

Ioana C. spunea...

maine-poimaine candideaza la presedentie... ca tot e o moda, vad!

delliana spunea...

Mai sunt si alte facilitati anacronice si la alte case, nu neaparat mai mari... exemplu, retete compensate la gravide(prietena mea care are un salariu de 15 milioane rol trebuie sa plateasca integral reteta de 2,8 milione rol pe cand o graviduta din randurile minoritatii conlocuitoare care ne face tara de ras in Europa si care n-a avut serviciu macar o zi si care are trei clase primare primeste reteta gratuit intrand la defavorizati. Nu sunt rasista dar cred ca cineva sufera cu capul.

dennis spunea...

traim in tara in care minoritatile au drepturi, majoritatea NU!

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: