www.pcmadd.com

8 aprilie 2010

Ce ne-am face fara ei?

Politia Romana se gandeste la noi toti: Cele 449 de radare noi şi alte 235 dintre cele vechi vor fi scoase vineri pe arterele naţionale în cadrul campaniei "Alege Viaţa", prin care Poliţia Rutieră îşi doreşte să obţină reducerea numărului de accidente grave.
Cam cat de prosti ne cred? Auzi la ei! Vor sa obtina reducerea. Sa mori tu! Adica voi. Cu totii stim ca tot ce vor ei este sa obtina marirea bugetului SRL-ului politist si a celui personal. Altfel nu se explica amplasarea radarelor la ciupeala si prinderea celor care circula cu 61 km/h, o viteza de altfel extrem de periculoasa.
Posted by
Dennis

8 comentarii:

yuri spunea...

Mi se pare ameţitoare treaba cu noile radare. Toată lumea e speriată, toţi conduc regulamentar...Poliţiştii dau nu ştiu ce teste...incredibil!

realbadpisy spunea...

pff suna rau..poate imi iau astea permisu la naiba..la cum ma iubeste oe mine masina mea..de se opreste chiar in fata lu nenea politaiu nu ma vad bine...

Iosif spunea...

I-mi place foarte mult postarea, nu neaparat si parerea...........scuze...
Eu nu incetez sa spun tuturor ca viteza, si alcoolul este foarte o combinatie foarte periculoasa.
Spui ca 61km/h este foarte putin si te amendeaza ? Bine fac ! Este enorm in oras sau prin sate ! La cati oameni, batrani, si binenteles betivi sunt prin orase si sate ?
Si daca la 61km/h lovesti pe cineva ?
Cred ca trebuie oricum sa fim mai constienti la volan !
Sper ca nu te superi dar acesta este punctul meu de vedere.....este mult limita de 50 la noi in Romania...si aici in Spania este limita in localitati de 50, dar cu o mica mare diferenta...aici sunt si strazi,sosele,autobenzi....
salutari !

dennis spunea...

Iosif: nu trebuie sa te scuzi, fiecare are parerea lui. nu am zis nicaieri ca as fi de acord cu viteza. am zis doar de cei care stau la ciupeala si te opresc si te amendeaza pentru 61. daca in accidentele rutiere ar muri doar betivii, crede-ma as fi cel mai fericit. daca il lovesti la 61 km/h inseamna ca boul s-a aruncat in fata masinii si isi merita soarta

Dan Ciulea spunea...

sunt sofer de 11 ani, si sincer am facut un test pe o distanta de 100km, daca gonesc ca nebunu scot undeva la o ora si 5,10minute ... daca ma duc normal, scot o ora 20 (testul e facut pe valea ariesului) ... asa ca sunt deacord sa iasa sa previna!
Sa sti ca noua generatie de politisti nu mai sunt chiar asa de marlani. Eu pentru 61km/h am primit doar avertisment ... verbal

VanGhelie spunea...

e bine ca le folosesc doar in campanie. sa nu oboseasca, ca au costat prea mult

dennis spunea...

Dan Ciulea: am mai scris-o pe undeva si raman la aceeasi parere. daca nu s-ar cenzura imaginile filmate la descarcerari, multi s-ar gandi de 10 ori inainte sa o calce. dar avem CNA...vor sa faca ceva? ok. sa verifice la sange sistemul de franare si cel de directie. daca astea doua ar fi spre foarte bune la fiecare masina, s-ar putea lejer creste limita de viteza (ma refer la drumurile mai importante), dar asta e doar parerea mea

VanGhelie: cum te gandesti tu la oamenii legii

Delia spunea...

Pe de o parte e ingenioasa chestia asta cu radarele noi. Poate in acest fel se va micsora numarul de accidente, cum sustin ei. Prea multe victime. Prea multe persoane isi pierd viata. Ori din cauza lor pentru ca sunt inconstienti si merg cu viteza, ori din cauza altora care fac acelasi lucru. Daaaaar, ar trebui plasate nu doar in localitati, ci si in afara lor. Pentru ca acolo se circula "ca-n jungla".
Concluzia: Stop accidentelor! Viata are prioritate!
Sa stii ca 60 km/h e o viteza relativa, daca mergi in localitate/sate. Stii de ce spun asta? Pentru ca un prieten de-al meu a facut accident intr-o localitate. I-au aparut 2 caini in fata si n-a putut sa ii evite, iar masina a fost facuta cam praf. Reparatiile l-au costat 120 milioane (nu avea asigurare).
Daca e s-o luam altfel, cu cat naiba ar trebui sa mergem prin localitati pentru a nu provoca astfel de incidente? Cu 30 km/h? Pai daca mergem asa, s-ar putea sa ne intreaca si caruta trasa de 2 cai (putere).

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: