22 aprilie 2010

Duminica-n salina

Duminica am fost la Salina Turda. Va sfatuiesc sa faceti la fel.
Cateva poze:Na, c-au fost mai multe.
Cand am ajuns inauntru, am crezut pentru o clipa ca m-am intors in timp, undeva inainte de '89. Era o coada pe care ar fi fost invidioasa oricare din perioada comunista. Nu se dadea nimic gratis, doar se astepta liftul. 3 m langa, exista scari. Acestea sunt folosite de persoane cu varsta respectabila, care aproape isi dau duhul pana ajung sus/jos, pentru ca la lift e plin de tineri. Cred ca erau grabiti si si-au dat seama ca ajung mai repede asa decat cu liftul, ei si niste toape cu tocuri de 15.
Jos, un putulica de baiat, sub atenta supraveghere a lu ma-sa se urina pe peretele salinei la 5 m de wc.
Peste tot exista nemultumiri si nemultumiti, dar merita vizitata.
Sfat: folositi intrarea din zona Durgau.
La intoarcere, la iesirea din Turda, era un echipaj de politie cu radar invizibil, dar vizibil pentru detectorul meu. 
Atat.
Posted by
Dennis

3 comentarii:

realbadpisy spunea...

suuper, nu am fost niciodata.

yuri spunea...

"Jos, un putulica de baiat, sub atenta supraveghere a lu masa se urina pe peretele salinei la 5 m de wc." - asta e cea mai tare propoziţie din tot postul =))

Eci si Cami spunea...

Salutari ! Va rog sa va inscrieti din nou pe google friend conect pentru ca din motive tehnice a trebuit sa schimb blogul. Am inceput sa transfer posturile de pe vechiul blog si in curand va fi exact asa doar numele schimbat ! Sper sa va amintiti despre cine e vorba sunt vechiul http://iosiftreufrienforever.blogspot.com Scuzati pentru deranjul facut !

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: