www.pcmadd.com

28 martie 2010

Femeia si cratita

Desi este o asociere care trebuia sa dispara de foarte mult timp din societatea noastra, se pare ca multi inca o invoca. De ce? Probabil inca se considera unul dintre acei barbati-vanatori, furnizori de hrana pentru familia lor si nu vor sa accepte ca femeile nu mai stau acasa asteptand sa gateasca vanatul adus de barbat. Nu vor sa accepte ca femeile au devenit la randul lor vanatori iscusiti si de cele mai multe ori urmaresc aceasi prada: job, functie de conducere. Ei simt ca pierd teren si nu le convine, se simt atacati si ies la atac. Cum? Simplu: daca nu o trimit la cratita, cu siguranta cu un limbaj violent. In loc sa lupte inteligent si elegant, urmeaza calea cea mai simpla: sa se impuna tot prin forta, in cel mai fericit caz forta vocala.

Si nu, nu astept doamnele sa dea navala sa imi dea dreptate, si nici sa inceapa cu teoria barbatului-porc. Pur si simplu mai citesc sau aud uneori aceasta asociere si mi s-a luat de atata prostie si frustrare. Un barbat ar trebui sa stie ca luand (ce urat am zis) o femeie, nu isi ia o masina de spalat, calcat, gatit sau alte functii. Pentru asta exista atatea si atatea magazine de profil si restaurante.

In viziunea celor care inca mai fac aceasta asociere, femeia este buna doar la cratita. Oare cand vine vorba de sex, accepta prezenta ei sau se descurca singuri trimitand-o iar la cratita?
Posted by
Dennis

3 comentarii:

yuri spunea...

Ai fi uimit dacă ai şti câţi bărbaţi gândesc încă aşa...Trist!

VanGhelie spunea...

frumos. da prindea mai bine de 1-8 martie, desi e valabil oricand

dennis spunea...

28 martie il are pe 8

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: