www.pcmadd.com

25 martie 2010

Stirile diminetii de 28.03.2010

Buna dimineata. Iata stirile:
1. Aseara milioane de romani s-au alaturat campaniei "Ora Pamantului". Astfel multi romani au stins lumina, iar primariile s-au alaturat si ele prin oprirea iluminatului stradal. Toate acestea pentru a trage un semnal de alarma cu privire la incalzirea globala. Astfel si tara noastra, prin locuitorii ei, si-a interconectat firele nevazute ale grijii fata de Pamant, incercand sa-l faca un mediu mai placut, gandindu-se la generatiile ce vor urma.
2. Tot aseara s-au inregistrat un numar record de spargeri de case de amanet, case de schimb valutar, magazine si masini. Purtatorul de cuvant al politiei ne-a declarat ca au avut loc multe spargeri, infractorii fiind incurajati de intunericul abatut asupra asupra marilor localitati, cu ocazia campaniei Ora Pamantului. Din pacate nu putem difuza declaratiile pagubitilor cu privire la Ora Pamantului si a demersului primariilor din toata tara de a opri iluminatul public, deoarece CNA vegheaza.
3. Riki de Romania va lansa la mijlocul lunii viitoare prima melodie in limba engleza....
Posted by
Dennis

8 comentarii:

dennis spunea...

clovnul si-a facut datoria ;)

yuri spunea...

Ai fost bestial :) Mulţumesc că m-ai făcut să râd :D

Lillee spunea...

:) O sa aiba succes Ricky. :))

vandalizeh spunea...

Ricky rulz! E zeul meu :))

Montesquieu spunea...

Not faaaaaaaaaaair... : P
In primul si in primul rand daca primariile opresc iluminatul stradal cu pretext de Earth Hour, acele primarii sunt conduse de oameni tampiti!
Ideea Earth Hour este de a stinge iluminatul arhitectural al cladirilor, consumul de curent care nu este necesar pentru viata si siguranta cetateanului. Nu e normal sa stingi iluminatul stradal... este pentru siguranta cetateanului.
Scopul este atragerea atentiei asupra problemelor reprezentate de consumul excesiv de energie si efectele acestuia asupra schimbarilor climatice, nicidecum incurajarea gruparilor mafiote sa actioneze liber pentru 60 de minute...

dennis spunea...

Lillee si vandalizeh: sunt convins. imaginea conteaza. vocea se mixeaza ;)

Montesquieu: aici eu fac stirile...clar? :D

VanGhelie spunea...

planeta are nevoie de oameni ca Montesquieu asta

Montesquieu spunea...

Hehe normal ; )
Merci Dle VanGhelie : )
Denniselule, exact asa spune si presedintele nostru care este... : )

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: