www.pcmadd.com

30 martie 2010

Cu mana in buzunar spre salvarea planetei

Evenimentul anului este de departe Ora Pamantului. Asta cel putin in viziunea membrilor PER, care au incercat sa-si faca putina imagine pe spatele adevaratilor organizatori Clubul Rotract si Organizatia Cercetasii Romaniei. Cei doi reprezentanti Stefan Serban si Cristian Seidler si-au exprimat protestul public cu privire la tentativa de politizare a evenimentului de catre cei care au aparut cu mainile in buzunar cu 10 minute inainte de debutul evenimentului.
Motivul pentru care au venit cu mainile in buzunar, este ca ei tineau mana pe joystick, iar printr-o miscare doar de ei stiuta au reusit sa comande intreruperea energiei. Asa ca domnilor organizatori, trebuie sa recunoasteti ca o implicare majora in manuirea aparatului opritor au avut-o oamenii cu mainile in buzunare.

Posted by
Dennis

7 comentarii:

yuri spunea...

Eşti marele câştigător al premiului Sunshine :D Aşa că, în speranţa că mă vei onora cu prezenţa ta în această zi însorită (te aştept cu ochelarii de soare pe nas) nu pot să spun decât că premiul te aşteaptă :)

realbadpisy spunea...

ce mau mai stresat si pe mine astea cu ..ora pamantului.

Geocer spunea...

Gata, acum ca au salvat planeta pot merge linistiti la culcare !

Stefan Serban spunea...

Realbadpisy
Imi pare rau ca te-au stresat astea cu ora pamantului... Scopul pentru care a fost organizata actiunea avea alta menire la origini.
Geocer - nu a salvat inca nimeni planeta, decat Chuck Norris dar asta-i alta poveste : )
Iar despre acest articol pe care l-a scris Dennis, ii multumesc pentru ca a inteles mesajul nostru indiferent ca este sau nu de acord cu proiectul in sine.
La fel si celorlalti cititori le transmit cu gand bun ca scopul acestui proiect este de a atrage atentia asupra unui fenomen printr-un gest simbolic. Realizarea proiectului a fost posibil prin efortul unor oameni de buna credinta, voluntari, fara afilieri politice. Mi s-a parut lipsit de eleganta aparitia unor personaje la acest eveniment care si-au revendicat organizarea sa, si au incercat sa transforme evenimentul intr-o unealta politica pentru interesele gruparii lor si mai mult decat atat, nu cred ca era locul si nici momentul pentru a adresa critici administratiei publice locale pentru taierea copacilor dintr-o zona a orasului.
Cu respect...

machiaveliq spunea...

In opinia mea toata faza cu Ora Pamantului a avut succes anul asta prin simplul fapt ca s-a auzit de ea, chiar daca multi nu au preceput faza ca fiind ceva bun.. De parca subiectele de prima pagina din Libertatea ar fi.
Interesant articol nea Dennis! :D

VanGhelie spunea...

unde pulitica nu e, nimic nu e

dennis spunea...

nici macar lumina

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: