www.pcmadd.com

27 mai 2010

Moartea, ultima reprezentatie

Oamenii mor. Asta nu ar trebui sa fie un soc pentru nimeni, mai ales cand moartea vine dupa o viata de peste 80 ani. E adevarat ca unii lasa in urma lor de-a lungul anilor realizari mari, dar asta nu inseamna ca nu mor. Daca faima ti-ar aduce viata vesnica, ar avea si Romania un Hollywood. 
Pregatiti-va pentru ca mai sunt oameni de valoare care au o varsta: Florin Piersic, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Tamara Buciuceanu Botez...

In loc sa va declarati socati la disparitia oamenilor de valoare, mai bine v-ati aminti de acestia cat timp mai inseamna ceva si pentru ei.

Posted by
Dennis

6 comentarii:

realbadpisy spunea...

sti la ce ma gandesc eu .... acum oamnilor le pare rau atunci cand moare un artist consacrat ...dar dupa 20-30 de ami? dupa cine o sa mai "plangem" caci in generatia de acum de artisti nu sunt asa mari nume.

Geocer spunea...

Oricum, in urma artistilor raman realizarile lor. Inca-l privim cu placere pe Toma Caragiu, desi e mort de 33 de ani. Si Jean ne va amuza inca multa vreme de-acum incolo !

dennis spunea...

pai sa ne uitam la toate serialele autohtone pe cine promoveaza si apoi e simplu sa ne dam seama ca vom trai mult si bine cu ce am avut pana acum

dennis spunea...

ma intreb cat va trece pana cineva va spune ca boc si base se bucura ca a murit sa nu ii mai dea pensia

VictorCh spunea...

N-a mai trecut nimic, numa' ce-ai "spus"-o dumneata...

dennis spunea...

VictorCh: cineva care este si auzit

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: