www.pcmadd.com

28 mai 2010

Inca o politie

Politia concediilor medicale si-a inceput activitatea si a prins un infractor.

Mai jos va prezentam procedura standard de verificare




Cioc! Cioc!.....Cioc!Cioc!Cioc!Cioc!
-Ho, ho. Mai incet ca imi daramati usa!
-Buna ziua, credeam ca nu sunteti acasa. Deci aaa, de la Politia concediilor medicale suntem. Deci aaa, noi trebuie sa verificam daca aveti acest drept de a sta acasa sau vreti sa inselati statul roman si deci aaa, automat sunteti un inselator, adica cum ar veni, un infractor.
-?!? Abia ma tin pe picioare, am gripa, ma dor toate articulatiile si am temperatura.
-Imediat va verificam. Deci aaa, sa va explic cum sta treaba. Trebuie sa ne aratati exact ce v-a scris medicul in foaia aia cu concediul medical.
-Imediat. Poftim!
-Deci aaa, va rog sa ne cititi dumneavoastra ce scrie acolo.
-Pai v-am zis adineauri. Am gripa, am temperatura, ma dor articulatiile si muschii. Abia ma tin pe picioare. Nu se vede?
-Domnule, ne pare rau! Deci se vede clar ca pe picioare va puteti tine, deci treaba asta pica. 
Isi scoate o pereche de ochelari si ii pune la ochi.
-Deci aaa, acesti ochelari speciali au un scanner cu care imediat depistam daca mintiti. Deci, dumneavoastra nu aveti temperatura deoarece acesti ochelari nu indica nici o forma accentuata de caldura in jurul dumeavoastra, deci iar ati mintit. Iar articulatiile si muschii sunt la locul lor, deci nu sunt motive sa va credem ca spuneti adevarul. Deci nu sunteti bolnav si o sa va anuntam angajatorul ca nu aveti dreptul la acest concediu medical. O zi buna!
Si pleaca si il lasa pe om cu buza umflata.
-?!?

Posted by

Dennis

6 comentarii:

realbadpisy spunea...

=))=)) nu esti sanatos. parca am si vazut faza.:)))

yuri spunea...

Mi-am imaginat scena...este foarte amuzantă, dar şi foarte enervantă în acelaşi timp :)

Stefan Serban spunea...

Sa-l citez pe Dl. Prof. Dr. Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, "a fi in concediu de boala nu este sinonim cu a fi in arest la domiciliu."
Ar fi bine ca si cei care voteaza astfel de legi absurde sa tina cont de acest principiu.

VictorCh spunea...

Mi-a mai fost facut si mie reprosul (CANDVA...) ca pe cand eram in concediu medical am fost vazut in tramvai. I-am intrebat daca-mi pot recomanda ei un medic care sa vina acasa, eventual si cu aparatura de laborator, si s-au potolit...

desene animate spunea...

Buna ziua,sunt administratorul site-ului de desene animate desene-tari.ro , si va scriu acest comentariu pentru a incheia un parteneriat de tipul link exchange,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul desene animate online si trimite-ti mi codul dvs. la e-mailul parteneri[@]desene-tari.ro,va multumesc.

Ionut spunea...

Batem pariu ca ala `prins` e membru PD-L!?

O porcarie, asta e arest la domiciliu ... pai poate sunt la vomitat in wc, poate sunt la farmacie, poate-s la vecinu ca-mi e rau si imi e frica sa nu mor singur in casa! O porcarie!

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: