www.pcmadd.com

26 mai 2010

Hai la drum!

foto via Alex Mazilu by Adi Hadean

Cand te asteapta un drum Cluj-Galati de 8 ore, si dupa 20 minute te trezesti blocat in Turda, parca iti vine sa dai din tine tot ce e mai bun in materie de injuraturi. Cu siguranta nu am simtit doar eu nevoia asta, ci inca vreo alte sute de soferi. Politia Rutiera Turda si Berceanu, pot sta linistiti chiar daca e criza, pentru ca au congelatorul plin de carne. La cata li s-a oferit, linistit le ajunge pana la a 3-a generatie. Pentru vreo 3-4 camionagii idioti, pentru care semnele de circulatie nu inseamna mare lucru, am facut un efort suplimentar si le-am umplut singur congelatorul. 
Dupa 2 ore jumate am iesit din Turda, cu speranta ca in limita bunului simt voi recupera o parte din timpul pierdut. Acum si-a facut aparitia si politia cu radarul din dotare, ca doar trebuie sa supravegheze bunul mers al treburilor pe drumurile publice. Si mi se pare corect!
Sa tot circuli pe drumurile patriei!

Inca mai am sechele cand imi amintesc...

Posted by
Dennis

2 comentarii:

VictorCh spunea...

Si mai ai tupeul sa te si plangi, dupa ce ai mers pe minunatia aia de drum pe care o vad in poza? :P :D
Cred ca ar fi fost mai bine fara radare si cu drumuri ca alea pe care le stiu eu, ca SIGUR nu se ajunge la limita legala de viteza. :(

dennis spunea...

VictorCh: cand ne-am intors spre Cluj, am luat-o pe Brasov-Sibiu. intr-adevar atat drumul cat mai ales peisajul te fac sa uiti ca esti in Romania, dar crede-ma nu am uitat vinerea din Turda. drumuri din alea stiu si eu din pacate.

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: