www.pcmadd.com

13 mai 2010

Cum sa faci fata crizei

Cand e vorba de bani si ai legea de partea ta, mai poti fi moral?


Posted by
Dennis

11 comentarii:

yuri spunea...

Teoretic ar trebui să putem...practic, prea puţini reuşesc...

machiaveliq spunea...

Bravo ei! Uite pe cineva care nu va ieşi în stradă :))

yuri spunea...

Nu va ieşi în stradă pentru că va ajunge la puşcărie =))

realbadpisy spunea...

pey k de obiceoi legile din Romania sunt interpretabile!!!

VictorCh spunea...

Oare de vina o fi cetateanca in chestiune, SAU cei care au alcatuit (si formulat) legile de asa maniera incat i-au permis (si poate i-au si facilitat) "malversatiunea legala, dar imorala"?
Si - pe de alta parte - DE CE-ar fi ea mai proasta decat restul slehtei care se infrupta fara masura si fara rusine? Oare crede cineva ca alea 17 mil lei vechi duc tara de rapa, si nu zecile si sutele de milioane de euroi care se scurg in buzunarele "destinatarilor" (sau ar fi fost preferabil sa fi scris "predestinatilor")?

dennis spunea...

VictorCh: crede-ma si eu as fi facut la fel

VictorCh spunea...

On-topic: Tipa n-a facut decat sa intervina pt a-si pastra salariul vechi aproape nemodificat (verificati: calculati-i noul salariu si apoi scadeti 25%!)

Off-topic: Nu poti te rog sa oferi SI posibilitate de abonare prin mail SI la postari, nu numai la comentarii? Un eventual raspuns afirmativ rog sa fie postat sub forma unui comentariu la ACEST articol! Multumesc anticipat pt intelegere si bunavointa!

dennis spunea...

VictorCh: am adaugat si "Abonati-va si la..." sper sa fie de ajuns. daca nu ma mai interesez si adaug. mersi pentru sugestie

dennis spunea...

VictorCh: gata, am rezolvat.

VictorCh spunea...

Multumesc pt promptitudine!
M-am executat imediat: sunt abonat.
Nu ai motive sa-mi multumesti, sugestia n-am facut-o dezinteresat: din cauza lipsei de pricepere in domeniu (precum si a firii mele "pacatoase") este singura metoda de abonare la care accesarea imi este "la indemana". Mai sunt abonat la "enspe" bloguri prin feeder, prin RSS - si TOT degeaba: nu le urmaresc, ACCESAREA abonarilor fiindu-mi "peste mana". Presupun ca asta este ceva greu de inteles pt voi, care pareti sa va fi nascut cu tastatura in mana si cu "mausul" intre dinti - dar cam asa stau lucrurile la noi, bosorogii!

dennis spunea...

crezi ca eu sunt mai priceput?
am avut suport pe tot parcursul operatiunii de la geocer ;)

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: