www.pcmadd.com

7 mai 2010

Cum percep eu latratul

foto by Alex Mazilu

Da, multi latra si cam atat. 

Liderii sindicali. Daca apar pe toate canalele televiziunilor, nu inseamna ca lupta pentru binele celor pe care ii reprezinta. Prin asta doar lasa impresia unei lupte. E cam tarziu. Poate este doar parerea mea. Ei trebuiau sa lupte pentru angajat in alt mod. Trebuiau sa lupte pentru cresterea grilei de salarizare, nu sa se multumeasca cu multumirea angajatului care isi lua leafa prin sporuri. Multe din ele fiind aberante, s-au cam taiat. Nimic nu tine la nesfarsit (exceptand prostia).

Politicienii opozitiei. In loc sa se gandeasca doar la motiuni si rasturnari de guverne in speranta ciolanului, mai bine si-ar canaliza eforturile pentru gasirea si propunerea unor solutii viabile. Asa ar creste in ochii alegatorilor nu doar prin atacarea programelor guvernamentale bolnave ci si prin gasirea unor solutii. Din pacate la noi politicienii uita ca ei trebuie sa faca un serviciu alegatorilor indiferent daca se afla la guvernare sau in opozitie. Iar critica nu tine de foame nimanui.

Jucatorii si conducatorii cluburilor de fotbal. Astia latra ca ii fura arbitrii, iar ei nu joaca nimic. Sunt exact ca acei oameni care se plang toata ziua ca le merge rau, dar nu misca nici macar un deget pentru a-si imbunatati situatia.

Urmatorul pe lista as fi eu. Latru si eu pe aici, uneori ma baga si pe mine cineva in seama, alteori nu.

Posted by
Dennis

7 comentarii:

Blindius spunea...

Păi sindicaliştii sunt politizaţi maxim,le-au făcut interesele politicienilor puterii mai mereu.Ţara asta e un rahat,trăim o dramă fiindcă suntem aici.Sigur,unora le e bine.Dacă aş fi miliardar,aş pleca din ţară.Aş pleca oricum!

Stefan Serban spunea...

OK...
Pana aici!
Marti seara am avut intalnirea obisnuita cu prietenii mei din Clubul Rotaract. Deja ca o traditie, dupa sedinta mergem cu totii impreuna la un pahar de suc sau la o masa in oras. Si aici continuam o parte din discutiile incepute de la sedinta. Una prietenele mele cele mai dragi a remarcat ca in timpul discutiilor noastre am ridicat niste subiecte, care probabil ca majoritatea tinerilor de azi nu le ridica. Si au avut loc niste discutii absolut constructive.
Intr-adevar situatia de fatza este una deosebit de nefericita. Dar nu inseamna ca este toata tzara intr-o situatia fara speranta. Dar insusi prin faptul ca citesti acest blog, inseamna ca iti pui intrebari si te preocupa realitatea de dincolo de stirile de scandal din presa. Acum, sub ochii nostri se maturizeaza o noua generatie care gandeste. Eu cred in aceasta generatie. Iar natura isi va spune cuvantul si schimbul de generatii va avea loc mai devreme sau mai tarziu. Aceasta generatie in schimb, luminata la minte... se duce oare la vot? Sau se plange timp de 4 ani pentru de cei care conduc tara? Peste tot in lume, politicienii sunt cei injurati de oameni. Asta in schimb nu inseamna ca cetatenii nu au o responsabilitate de luat in serios. De ce sa nu participam la vot? De ce sa nu ne inscriem chiar si intr-un partid politic? Nu politica in sine este rea, ci modul in care este facut. Romanul in general fuge de tot ce inseamna responsabilitate. Prefera sa ia altii deciziile in locul sau. Pentru ca atunci cand iese prost, sa poata sta comod in fotoliu si sa critice. Haideti domnilor sa ne luam un pic soarta in maini si sa ne inscriem intr-un partid politic. Sa participam la vot si sa ducem proiectele la bun sfarsit. Acum avem libertatea de exprimare pe care in vremea comunismului nu o aveam. Si ce folos... daca libertatea de actiune ne-o ingradim chiar noi prin frica noastra de a ne asuma responsabilitatea destinului nostru.

Ionut spunea...

Lasa, noi sa fim sanatosi ca pentru ce fac ei acum unu a fost impuscat acum nu multi ani! :D

realbadpisy spunea...

Latram si noi in haita ..noi cei din blogosfera...uni la alti, in cor....ne scriem si noi ofurile :p

Ioana C. spunea...

adevărul e că fiecare latră cam ce-i trece prin cap... dar din păcate nu prea se mai înțelege nimic din atmosfera asta de haită...(iar haită e mult spus.. pentru că o haită e unită).

roxy spunea...

toti latra dar tot nu fac nimic..

dennis spunea...

Bilindus: poti pleca si asa sa devii miliardar dincolo

Stefan Serban: frateeeee, asta nu e comment. e un alt post :D tu zici ceva, zici bine, doar ca lucrurile se schimba de fiecare data cand ajungi acolo. ni s-a demonstrat de atatea si atatea ori.

Ionut: sanatatea e cea mai importanta. bine zici

realbadpisy: "facem si noi ce putem, ce nu putem nu facem"

Ioana C: mie asta mi-a trecut, asta am latrat

roxy: unii nu prea au ce face

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: