www.pcmadd.com

16 iulie 2009

Ruşine măi Măzărică!

„A fost o piesă foarte proastă, parcă era jucată de spitalul de nebuni. Foarte puţini au avut curajul să recunoască faptul că nu le-a plăcut şi să iasă din sală. Mie, când nu-mi place ceva, spun! A fost o piesă foarte foarte proastă“



Ce e scris mai sus, e ce a zis nenea ăla din Constanţa, ăl mai mare din oraş, primarele. Nu vreau eu să îl contrazic, pe sistemul « gusturile mele nu se discută »...de fapt ba da vreau, pentru că întâmplător am avut norocul şi privilegiul să văd personal spectacolul « Toti cinci ». Dacă o sală întreagă a gustat piesa şi a reacţionat după fiecare act, ca şi când ar fi devorat o îngheţată magnum, iar în final aplauze în picioare timp de minute bune, parcă mă gândesc că dacă lui nenea astă îi ieşea din gură un căcat urât mirositor, era mai de apreciat. Acuma normal, nu cred că poţi să te aştepţi la mai mult de la el. Faţa lui spune tot. Îmi amintesc de prezenţa lui la o emisiune a lui Măruţă...dar mai bine nu. Oricum, ruşine măi Măzărică.



E adevărat că un buric sau un cur care se fâţâie pe lângă nasu tău, e mai uşor de admirat şi înţeles, dar nici o piesă ca « Toţi cinci » nu e greu de priceput şi puteţi (cu accent pe u ) să mă credeţi pe cuvânt.



Dar într-o ţară in care Goagăl-Gogăl-Gagăl este “primarul care este” sau Becali europarlamentar, nu mai e nimic de zis...





3 comentarii:

Brandusa spunea...

este vorba de "deschidere", iar cand singura deschidere a omului se invarte pe langa bani, egoism, grandomanie si altele in gen, nu va gusta ceva ce nu-i de acolo.
O zi buna !

Stefan Serban spunea...

Masacre...

Stefan Serban spunea...

Becalisme...

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: