www.pcmadd.com

26 iulie 2009

........

"În lumea noastră aşa-zisă modernă, simplu fapt că existi, nu-i suficient să existi. Ca să existi cu adevărat trebuie neaparat să sochezi, să produci un impact, să tulburi. Pentru aceea în jur e atîta zgomot, atîta violenţă, atîta graba fără nici un rost. Noi nu ne mai ştim plimba, ci alerga, nu mai ştim vorbi, ci doar ţipa, nu mai ştim iubi, ci doar face sex"

6 comentarii:

Erys spunea...

Esti socat de harmalaia din Costinesti?...Altadata era mai rau!...Fireste, ne asteptam la ceva evolutie, insa acea statiune, tocmai prin asta a atras un anume gen de turisti, prin non conformism si galagie non stop...agitatie si duhoare, aglomeratie si dezordine. Cu sexul, nu ai spus totul...mai stim sa facem multe altele...sau ma rog, ai vrut sa spui poate "imperechere"...

ale spunea...

ohhhh.....faceti abstractie de greseli pls. nu erau in program:P

ale spunea...

cred ca ai imbatranit tu:P
sincer, daca odata preferam zbenguiala, acum chiar as avea nevoie de putina liniste, sa ma tine cineva langa el si acasa:)doar ca....mai amd e asteptat :)

dennis spunea...

erys: da, sunt socat. am fost in 2004 si 2006 dar nu era chiar asa. e clar: am imbatranit eu sau chiar am dreptate. dar tind sa cred ca am dreptate. ul alt aspect ar fi gunoaiele care raman pe nisip dupa ce pleaca bronzatii...jale

ale: uneori ma simt batran. sper sa iti gasesti linistea si ceea ce iti doresti. greseli facem toti. stai linistita.

Erys spunea...

In 2004, cand treceam in cate un weekend pe la apartamentul "fost al nostru" din Costinesti...dormeam ziua, caci acolo noaptea era zi...ma refer la galagie de dicoteca si terase. Stiu ca primarul era cam la inceputurile mandatului si se mai ocupa de gunoaie, insa in scurt timp s-a invechit....Costinestiul nu este pentru odihna, ci pentru cei cu creierii odihniti...Chestia cu batranetea nu are legatura, caci indiferent de varsta, sunt momente cand toti au exact aceleasi nevoi si placeri.

Erys spunea...

Uitasem sa fac incheierea...Mai bine mergeai in Vama!

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: