www.pcmadd.com

11 noiembrie 2009

a mai fost...

O femeie recent divorţată, îşi petrecu prima zi împachetându-şi lucrurile în cutii şi valize. A doua zi a venit un camion şi a încărcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a aşezat pe jos în sufrageria goală, a pus muzica în surdină, a aşezat două lumânări, două kile de creveţi, o farfurie de icre şi o sticla de vin alb pus la gheaţă. Când a terminat de mâncat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare cameră, le-a scos capacele laterale, a îndesat înăuntru icrele şi creveţii care îi rămăseseră, a pus capacele la loc şi a aşezat din nou barele la geamuri.

Când s-a întors, fostul soţ s-a mutat cu amanta şi cu noua lui mobila. În primele zile totul fu perfect. Însă în curând, încet-încet, casa a început să pută. Au încercat de toate: au făcut curăţenie, au aerisit, au revizat gurile de ventilaţie pentru eventualitatea că s-ar putea găsi şoareci morţi înăuntru, au spălat covoarele. În fiecare colţişor de casă au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltuit o grămadă de bani să schimbe covoarele...În zadar. Nimic nu funcţiona. Nimeni nu le mai venea în vizită, angajaţii refuzau să lucreze şi pâna şi fata care făcea curăţenie în casă, i-a abandonat.

Disperaţi, fostul soţ şi amanta, au hotărât să se mute.

Dupa o lună încâ nu găsisera pe nimeni dispus să cumpere casa. Cei de la agenţiile imobiliare nici nu mai răspundeau la telefon. În final au cumpărat o casă nouă.

Într-o zi, fosta soţie îl sună ca să stabilească detaliile divorţului şi din treacat îl întreabă cum o mai duce. El răspunde că vinde casa, fără însă să-i dea vreo explicaţie. Ea îl asculta calmă, apoi îi zice ca o sa vorbească cu avocatul, să vadă cum ar putea face să cumpere ea casa. Bănuind că ea n-are nici o idee de adevăratul motiv pentru care o vinde, îi propune a zecea parte din preţul real al locuinţei, ca să scape cât mai repede. Femeia acceptă şi în câteva ore avocatul îi aduce actele la semnat.

O săptămâna mai târziu, barbatul şi amanta se opriră la poarta casei, observând surâzători cum muncitorii împachetau lucrurile şi le urcau în camion.

Totul... inclusiv barele de la perdele...

7 comentarii:

pifuneata spunea...

E f tare..Dar nu tot la tine pe blog am mai citit-o? Hmmm:)) Nu as face asa ceva never ever!

dennis spunea...

am mai pus-o pe blog, dar nu am mai gasit-o. si aveam nevoie de un link pentru ea, asa ca...am mai postat-o inca o data.

pifuneata spunea...

vezi ce memorie de elefant am?:)) stiam eu!

dennis spunea...

cica ar fi o poveste reala.

pifuneata spunea...

Da..Mi se pare grotesc gestul:(( Dar e funny, daca este doar o gluma.

Pifuneata spunea...

Nasol atunci:((

micutadiana spunea...

mi-a plăcut! concluzia: a călcat pe coadă rău de tot ex-soțul :D:D:D:D

Trimiteți un comentariu

Acum e randul tau: